بهترین سایت مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج آنلاین 1391
مشاوره آنلاین تلفنی یا حضوری
۸۸۴۲۲۴۹۵ -۰۲۱

مشاوره کودک | تربیت کودک | بررسی موارد بازی و سرگرمی کودکان

کودک - خانواده - درمان افسردگی - مشاوره خانواده - ازدواج - مرکز مشاوره - مشاور ازدواج - کودکان - مشاوره ازدواج - سایت مشاوره - زنان - مشاور خانواده
مشاور کودکان


مشاوره کودک و امور مربوط به آن بهترین سایت مشاورخانواده سال 1391. 4.6
بررسی موارد بازی و سرگرمی کودکان
کودکان همیشه درصدد اشتغال به کاری می‌باشند. احساس خستگی آنان نتیجه یکنواختی زندگانی و تنهایی است. اطفال از فکر کردن زودتر از کارهای دیگر خسته می‌شوند، در صورتی که توانایی داشته باشند، تمام طول روز را بدون خستگی به حرکات و بازی‌های مختلف مشغول می‌شوند. بنابراین والدین، اطرافیان، مربیان و... انتظار نداشته باشند که اطفال ساکت و بی‌حرف در یک گوشه بنشینند و بازی نکنند. بازی به عنوان یک امر طبیعی، مانند نفس کشیدن برای کودک ضرورت دارد. اگر ما اندکی در روحیه کودکان مطالعه کنیم، در می‌یابیم که کودک، همواره با نشاط و فعالیت است و کمتر اتفاق می‌افتد که او در یک جا آرام گیرد و از جنبش باز ایستد؛ جای تردید نیست که نباید آزادی عمل را از کودکان که سر تا پا نشاط و جنبش هستند سلب کرد، بلکه باید به حرکات آنان نظم داد تا نتایج خوبی عاید گردد.
دانشمندان بازی را برای رشد جسمی و عقلی کودک ضروری می‌دانند و معتقدند که بازی یک امر طبیعی است و ضامن هدف مهمی در تربیت می‌باشد. شیطنت کودکان به هنگام خردسالی نشانه زیادی عقل او در بزرگسالی است. غزالی در تعلیم و تربیت کودک گفته است که باید برای کودک پس از درس مجالی برای بازی فراهم گردد تا خستگی‌های ناشی از درس برطرف شود و برای مطالعه درس دیگر مهیا شود.
در سال‌های پیش از دبستان بزرگ‌ترین سرگرمی کودک بازی است. این فعالیت و سرگرمی کودک به تدریج رو به کاهش می‌رود و کارهای اساسی جایگزین آن می‌شود. بازی برای کودک یک ورزش طبیعی است. عضلات او را تقویت می‌کند، هوش و قوای عقلانی او را به کار می‌اندازد و نیرو می‌بخشد، عواطف و احساسات اجتماعی کودک را بیدار می‌سازد و او را به سوی قبول مسئولیت‌ها و زندگی اجتماعی سوق می‌دهد. کودکان از بازی و ورزش لذت برده و برای ابراز احساسات خویش فرصت می‌یابند.
درست است که بازی در سال‌های کودکی برای فرزندان لازم است، ولی اگر در این عمل افراط شود و در سنین بالاتر همچنان یک جوان مسلمان بیشتر اوقات خود را به بازی و سرگرمی بگذراند، از مسیر سعادت و رستگاری فاصله خواهد گرفت. امیر مومنان علی(ع) فرمود: «کسی که عاشق بازی کردن باشد، خوشبخت و رستگار نخواهد شد.»
بنابراین کسانی که بعد از سنین کودکی همچنان به بازی و سرگرمی مشغول باشند و با حرص و ولع آن را دنبال کنند، نتیجه‌ای جز محرومیت از نیروی عقل و آثار پربار آن به دست نخواهند آورد. در اسلام نیز سفارش شده که والدین گاهی مواقع با فرزندانشان به بازی و سرگرمی مشغول شوند تا انها را شاد و مرور سازند. رول خدا(ص)، امام حسن و امام حسین(ع) را در کودکی سوار بر دوش مبارک خود می‌کرد و راه می‌رفت و بدین وسیله موجبات شادی و خنده آن نور دیده‌ها را فراهم می‌ساخت.


بازی درمانی
مشاوره کودک توسط مشاور کودک، دکتر مشاور کودکان،بازی درمانی خوب، در مراحل مشاوره کودک در خانواده، مشاوره کودک در مدرسه و مشاوره کودک در بین هم کلاسی ها و دوستان و اقوام خانوادگی انجام پذیر است.
مشاوره کودکان


دکتر روانپزشک دکتر کودکان ، دکتر روانشناس کودک ، دکتر روانپزشک کودکدکتر روانشناس

مشاور کودک شما

در بهترین مراکز مورد تایید

کانون مشاوران ایران


کانون مشاوران ایران با افتخار با استفاده از برترین دکتر روانشناس و روانپزشکی بهترین خدمات مشاوره کودک و مشاوره مادران و والدین و برگزاری دوره های آموزشی برای کودکان و والدین را به شما ارائه می دهد!


مشاور کودکان