بهترین سایت مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج آنلاین 1391
مشاوره آنلاین تلفنی یا حضوری
۸۸۴۲۲۴۹۵ -۰۲۱

مشاوره کودک | تربیت کودک | دختران و پدران

مشاور کودکان


مشاوره کودک و امور مربوط به آن بهترین سایت مشاورخانواده سال 1391. 4.6
دختران و پدران
آیا رفتار پدرها در مقابل کودکان دختر و پسر تفاوت دارد؟
آرزو همه آقایان این است که روزی پدر شوند، برای برخی از آنها تفاوتی ندارد که فرزند آنها دختر باشد یا پسر فقط دوست دارند یک فرزند تپل‌ومپل و سالم داشته باشند و آن عشق پدری را به پای فرزند خود بریزند در اغلب والدین به سلامتی آنها فکر می‌کنند. گاهی مواقع دیده و شنیده شده است که پدرانی علاقه شدید به دخترشان دارند و با یک انس و الفت خاصی به او نگاه می‌کنند که سرشار از عشق می‌باشد.
البته این حس که به جنس خاصی از فرزند زیاد می‌باشد در همه مردان یکسانی نیست، یک حس درونی است و برمی‌گردد که آن مرد در دوران کودکی خود چگونه خیالپردازی داشته و در محیطی که زندگی می‌کرده عواطفی که به او منتقل می‌شده چگونه بوده. ولی اینکه یک مرد به فرزند دختر علاقه‌مند هست دلیل بر این نمی‌باشد که فرزند پسر خود را نادیده بگیرد و یا بعد از سونوگرافی متوجه شد که فرزند او پسر است ناراحت و افسرده شود او ترجیحا دوست دارد فرزند او دختر باشد و گروهی از مردها هستند که فرزند ایده‌آل آنها پسر می‌باشد، جنسیت فرزند فقط می‌توانند ایده‌آل آنها باشد و میزان محبت پدرانه در مورد فرزندان فرقی ندارد.
پدران در درجه اول باید بدانند که نوازش، ابراز محبت و گفتن کلمات محبت‌آمیز در رشد فرزند آنها موثر می‌باشد، البته همانطور که متداول است چون جنس مونت از یک ظرافت خاصی برخوردار است و همیشه این مسئله را همه در مورد جنس مونث لحاظ می‌کنند به طور ناخودآگاه محبت و نوازش و حتی بازی کودکان با فرزند دختر متفاوت‌تر از فرزند پسر می‌باشد و این فرق را نباید به حساب تبعیض بین فرزند گذاشت، خب بیشتر مردها سعی می‌کنند در برخورد با جنس مونث از ملایمت بیشتر استفاده کنند و این در مورد فرزند دختر آن هم صادق می‌باشد.
در بعضی مواقع هم دیده شده که مردان چون می‌خواهند خود یکه‌تاز خانواده باشند و رقیب دیگری حتی فرزند پسر را هم نمی‌خواهند و بیشتر دوست دارند فرزندان آنها دختر باشد که خود آنها تنها مرد خانواده باشند و البته این رفتار خیلی به ندرت مشاهده شده است.
همانطور که شاهد هستیم خانم‌ها در این برهه زمانی دارای جایگاه رفیع اجتماعی هستند و سعی می‌کنند تا در جایگاه مناسب اجتماعی قرار گیرند شاید یکی از انگیزه‌های مردها باشد که فرزند دخترشان بدون دغدغه دارای جایگاه مناسبی اجتماعی می‌شود و می‌توانند به داشتن یک فرزند موفق افتخار کنند و می‌توان گفت یکی از دلایل می‌باشد ولی دلیل کلی آن نیست.
فرزندان دختر خیلی شیرین و ناز هستند و خود را برای پدران بیشتر لوس می‌کنند و به خاطره آن شیرین‌ زبانی‌های که او برای والدین خصوصا پدر می‌‌کنند علاقه را دو چندان می‌کند و پدر هم تمام عشقش را برای او ابراز می‌کند. ولی در عین حال باید پدران توجه داشته باشند که فرزند دختر خود را تقریبا از دو سالگی باید آماده برای دوران بعدی زندگی بکنند و برای او محدودیت‌های قائل شوند و باید از همان دوران کودکی فاصله‌هایی را در نظر بگیرند.
پدران باید با صحبت و رفتارهای مناسب این مسائل را مدیریت نمایند، زیرا دخترها آنقدر با پدران خود ارتباط نزدیک دارند تا جای که دوست ندارند پدر آنها به غیر خودشان به کسی توجه داشته باشد و در واقع پدر را فقط برای خودشان می‌خواهند و حتی تلاش می‌کنند مادر را از این رابطه دور نگه دارند در واقع مادر را یک رقیب می‌دانند و این مسئله به مدیریت پدر برمی‌گردد و به فرزند خود گوشزد نماید که تو دختر دلبند من هستی و مادر تو همسر من هست و هر دوی شما دلبندهای من هستید.
پدران در شکل‌دهی شخصیت زنانه فرزند دختر خود نقش مهمی دارند بنابراین باید حالات زنانگی دختر خود را شناسایی نمایند و به آنها توجه نمایند مثلا به او بگویند چه لباس قشنگی پوشیدی و چقدر برازنده تو هست، به او بگویید دختر قشنگ و زیبایم و همچنین هدایای که به او می‌دهد تم دخترانه داشته باشند مانند؛ عروسک، گیره مو، گردنبند و از این قبیل وسایل باشد. پدر باید بدانند حد اعتدال را بر دخترانشان داشته‌ باشند اگر بیش از حد به او توجه کنند و او را یک موجود برتر بدانند و یا اینکه به او اهمیت ندهند و احساسات دخترانه‌شان را در نظر نگیرند در هر دو صورت این فرزند دچار مشکل شخصیتی می‌شود و در آینده او دچار مشکل می‌شود.
مادر در این رابطه باید بدانند که آنها می‌توانند رفتار موثری بین دختر و پدر داشته‌ باشند، چون فرزند تا سه سالگی بیشتر با مادر تماس دارد و مادر می‌توانند نقش جدا کنند بین فرزند و پدر را داشته باشد بنابر این مادران باید به پدران فرصت دهند تا زمان‌های پدر و دختر به تنهای کنار هم باشند و پدر از عهده کارهای فرزند دختر خود برآید تا این ارتباط قوی‌تر شود و این اوقات برای طرفین بسیار با ارزش می‌باشد.
خانواده‌های تک والد که در آن پدر به نوعی حذف شده است بین مادران و دختران رابطه عاطفی شدیدی به وجود می‌آید و فرزند دختر می‌خواهد به عنوان حامی همیشه در کنار او بماند و وابستگی شدید به مادر پیدا می‌کند و باعث کم شدن اعتمادبه‌نفس او می‌شود. مادران در این موارد باید مفهوم پدر را در قالب کلمات دیگر به او بیاموزند و شخصی دیگری را مانند دایی، پدربزرگ و یا حتی همسر جدید را جایگزین نمایند. کودکان نیاز به هر دو والدین دارند زیرا هر کدام به نوعی در فعالیت‌های کودک موثر هستند و هیچیک از آنها نمی‌توانند جای دیگر را پر نمایند.


 مشاوره کودکان
مشاوره کودک توسط مشاور کودک، دکتر مشاور کودکان،مشاور کودک خوب، در مراحل مشاوره کودک در خانواده، مشاوره کودک در مدرسه و مشاوره کودک در بین هم کلاسی ها و دوستان و اقوام خانوادگی انجام پذیر است.
مشاوره کودکان


دکتر روانپزشک دکتر کودکان ، دکتر روانشناس کودک ، دکتر روانپزشک کودکدکتر روانشناس

مشاور کودک شما

در بهترین مراکز مورد تایید

کانون مشاوران ایران


کانون مشاوران ایران با افتخار با استفاده از برترین دکتر روانشناس و روانپزشکی بهترین خدمات مشاوره کودک و مشاوره مادران و والدین و برگزاری دوره های آموزشی برای کودکان و والدین را به شما ارائه می دهد!


مشاور کودکان