بهترین سایت مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج آنلاین 1391
مشاوره آنلاین تلفنی یا حضوری
۸۸۴۲۲۴۹۵ -۰۲۱

مشاوره کودک | تربیت کودک |کودکی که ناراحتی‌ها را درون خود حبس می‌سازد

مشاور کودکان


مشاوره کودک و امور مربوط به آن بهترین سایت مشاورخانواده سال 1391. 4.6
کودکی که ناراحتی‌ها را درون خود حبس می‌سازد
بعضی از اولیاء، با رفتاری مستبدانه که احترام یا آزادی کمی را برای کودک باقی می‌گذارد، باعث حبس شدن خشم و عصبانیت فرزند خود می‌شوند. پدر «سعید» نمونه یک چنین نوع ولایت است. سعید در سن بیست و سه سالگی نمی‌تواند به راحتی مخالفت خود را با نظرهای پدرش بیان کند. او می‌گوید: او موقعی که ما کوچک‌تر بودیم، ما را وحشت‌زده کرد. «بهرام»، برادرم، هنوز با پدرم حرف نمی‌زند. من فاصله خودم را با پدرم حفظ می‌کنم و مواظب هستم که چه می‌گویم، ولی بهرام هیچگاه یاد نگرفت که کوتاه بیاید.
بهرام از همان ابتدای نوجوانی خیلی مستقل شد. او مصمم بود که به محض این‌که بتواند از زیر دست پدرش خلاصه شود. بهرام خیلی زود بعد از این‌که شانزده ساله شد، خانه را ترک کرد و با خود عهد بست که از پدرش هیچ‌گاه تقاضای کمک نکند. هنوز عصبانیت او، غرور او را از موفقیت‌هایش تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، زیرا احساس می‌کند که نمی‌تواند موفقیتش را با خانواده‌اش شریک باشد.
چنین فرزندانی معمولا یا ضعیف، متزلزل و وابسته بار می‌آیند، یا این‌که منفجر می‌شوند و از نیروی خشم خود برای دستیابی به آزادی و استقلال استفاده بگذارد، زیرا هیچگاه مسائل اصلی که باعث این خشم می‌شود، حل نمی‌شود. خیلی بهتر است که محیط خانه طوری باشد که در آن برخورد موثری با خشم شود و فرزندان تشویق شوند که با موقعیت‌های ناراحت‌کننده و افراد مسئول، روبرو شوند.
محیط کاری را در نظر بگیرید که می‌تواند به طور روزمره موقعیت‌های ناراحت‌کننده در آن به وجود بیاید و به مهارت‌هایی بیندیشید که برای مقابله با این موقعیت‌ها لازم است. به روسایی فکر کنید که تاکنون داشته‌اید و گاه دستورات آنها می‌بایست زیر سوال می‌رفته است. مهارت برخورد با این موقعیت‌ها باید در خانواده، توسط اولیایی آموزش داده شود که به فرزندان خود اجازه یادگیری روش فرونشاندن عصبانیت را می‌دهند.
حس رقابت ضروری است
رقابت یک شیوه زندگی است. با این حال هنوز بعضی اولیاء به کودکان خود یاد می‌دهند که «رقابت ایرادی ندارد، ولی به شرط آن‌که به کسی که مانع راه تو شده است، صدمه‌ای نزنی» چه تکلیف غیر ممکنی! بهتر است که به جای آن راجع به درجات رقابت صحبت شود تا این‌که این احساس به یک احساس غیر قابل کنترل تبدیل نشود.
تعریف کردن این نقطه بینابین برای اولیاء آسان نیست، زیرا در واقع، اولیاء می‌خواهند که فرزندشان «نفر اول» باشد و این به آن معنا است که فرد دیگری نفر دوم باشد. مثلا از روزی که شما نوزاد دوم را به خانه بیاورید، فرزند بزرگ‌تر شما احساس آزردگی و رقابت بیشتری خواهد داشت. خیلی زود او به دنبال ورزش‌هایی خواهد رفت که در آنها رقابت زیادی وجود دارد. او به رقابت خود ادامه خواهد داد - برای گرفتن نمرات خوب، یافتن مسئولیتی در مدرسه، مورد توجه جنس مخالف قرار گرفتن، قبول شدن در دانشگاه و به دست آوردن شغلی که صد نفر دیگر هم به دنبال آن هستند. آنها احتیاج دارند که یاد بگیرند که چگونه رقابت کنند، بدون آن‌که حس رقابت، بر زندگی آنها حکومت کند.
مواظب کودکی باشید که فکر می‌کند باید در هر چیزی برنده باشد. من نگران کودکی خواهم شد که همیشه در حال رقابت شدید است، زیرا این بیانگر یک احساس عدم امنیت است که موفقیت هم نمی‌تواند آن را تخفیف دهد. این یک واقعیت است که احساس عدم امنیت عده زیادی را به سمت موفقیت سوق داده است، ولی اینگونه افراد اغلب درمی‌یابند که مسئله عمیق‌تر از آن است که موفقیت بتواند آن را حل کند.


 مشاوره کودکان
مشاوره کودک توسط مشاور کودک، دکتر مشاور کودکان،مشاور کودک خوب، در مراحل مشاوره کودک در خانواده، مشاوره کودک در مدرسه و مشاوره کودک در بین هم کلاسی ها و دوستان و اقوام خانوادگی انجام پذیر است.
مشاوره کودکان


دکتر روانپزشک دکتر کودکان ، دکتر روانشناس کودک ، دکتر روانپزشک کودکدکتر روانشناس

مشاور کودک شما

در بهترین مراکز مورد تایید

کانون مشاوران ایران


کانون مشاوران ایران با افتخار با استفاده از برترین دکتر روانشناس و روانپزشکی بهترین خدمات مشاوره کودک و مشاوره مادران و والدین و برگزاری دوره های آموزشی برای کودکان و والدین را به شما ارائه می دهد!


مشاور کودکان